Manavgat Yangin - Js3r1zovaa4 Gm - Sebebi ile ilgili yoğun bir çalışma söz konusu.

Manavgat Yangin - Js3r1zovaa4 Gm - Sebebi ile ilgili yoğun bir çalışma söz konusu.. Bölgede 4 farklı yerden yangın çıktı. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor. Manavgat'taki̇ yangin neden çikti, sabotaj mi kaza mi? Yangın, manavgat şelalesi'ne de 3 kilometre kadar yaklaştı. Çıkış nedeni bilinmeyen yangına, antalya büyükşehir belediyesi manavgat i̇tfaiye birimine ait itfaiyeler, manavgat belediyesi park ve.

Sebebini yetkililer açıklayacak. ifadelerini kullandı. Antalya manavgat'ta dün öğle saatlerinde başlayıp, hızla yayılan orman yangınını söndürme çalışmaları sürüyor. Manavgat ilçesinde yaşayan ve 15 gün önce eşi vefat eden faruk derya demirci (64. Çıkış nedeni bilinmeyen yangına, antalya büyükşehir belediyesi manavgat i̇tfaiye birimine ait itfaiyeler, manavgat belediyesi park ve. Antalya'nın manavgat i̇lçesi'nde dün öğle saatlerinde başlayan orman yangını, ilçenin birçok mahallesinde etkili olmaya devam ediyor.

Antalya Da Orman Yangini Cikti Yol Ulasima Kapandi Son Dakika Haberleri
Antalya Da Orman Yangini Cikti Yol Ulasima Kapandi Son Dakika Haberleri from i.sozcu.com.tr
Yiğit, bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. 29 temmuz 2021 perşembe 08:56. Yangının ilk çıktığı noktaya 25, manavgat merkeze ise 4 kilometre uzaklıktaki mahalle jandarma… Yangin büyüyor evrenseki,çolaklı,çakalderesi,hal mevkii ,sarılar. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor. 3 mins · manavgat'ta yangin. Çok büyük yangin videosu ve daha binlerce haber ile alakalı video mynet video'da

Çıkış nedeni bilinmeyen yangına, antalya büyükşehir belediyesi manavgat i̇tfaiye birimine ait itfaiyeler, manavgat belediyesi park ve.

Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor. Manavgat'ta yangin kontrol altina alinamadi! 06 temmuz 2021 salı, 13:59 antalya i̇lçeleri Yangının ilk çıktığı noktaya 25, manavgat merkeze ise 4 kilometre uzaklıktaki mahalle jandarma… Çıkış nedeni bilinmeyen yangına, antalya büyükşehir belediyesi manavgat i̇tfaiye birimine ait itfaiyeler, manavgat belediyesi park ve. Alacak verecek tartişmasi kan döktü. Yangin büyüyor evrenseki,çolaklı,çakalderesi,hal mevkii ,sarılar. Saat 12.00'de başladi antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi. Yangınla ilgili son durum hakkında bilgi veren manavgat belediye başkanı şükrü sözen, çok büyük yangın. Manavgat çöp tesisinde çıkan yangın ormanlık alana sıçramadan söndürüldü antalya'nın manavgat ilçesi katı atık ayrıştırma ve düzenli depolama tesisinde çıkan yangın. Antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi çöplük yolunda saat 12.00'de çıkan ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılan orman yangını büyüyerek devam ediyor. 3 ölü (16)manavgat'ın yeniköy mahallesinde başlayan ve büyüyerek 4 farklı noktada gün boyu ilerleyen yangına bugün de. Manavgat ilçesinde yaşayan ve 15 gün önce eşi vefat eden faruk derya demirci (64.

06 temmuz 2021 salı, 13:59 antalya i̇lçeleri Antalya'dan eve dönen tatilciler yolun tek şeridinde uzun ku. Antalya'nın manavgat i̇lçesi'nde dün öğle saatlerinde başlayan orman yangını, ilçenin birçok mahallesinde etkili olmaya devam ediyor. 29 temmuz 2021 perşembe 08:56. Alacak verecek tartişmasi kan döktü.

8hlgnn6wwl8x5m
8hlgnn6wwl8x5m from imgrosetta.mynet.com.tr
Manavgat'taki̇ yangin neden çikti, sabotaj mi kaza mi? Sebebini yetkililer açıklayacak. ifadelerini kullandı. 3 mins · manavgat'ta yangin. Yangının ilk çıktığı noktaya 25, manavgat merkeze ise 4 kilometre uzaklıktaki mahalle jandarma… 2 hrs · manavgat'ta ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan yandı. Yangın, manavgat şelalesi'ne de 3 kilometre kadar yaklaştı. Yangın şiddetli rüzgar nedeniyle hızla yayılarak yerleşim yerlerine indi. Manavgat çöp tesisinde çıkan yangın, ormanlık alana sıçramadan söndürüldü i̇ha 06 temmuz 2021 salı, 13:59 güncelleme:

Manavgat'taki büyük yangında 2'nci gün;

Dün öğle saatlerinde manavgat'ın yeniköy mahallesinde başlayan ve büyüyerek 4 farklı noktada gün boyu ilerleyen yangına müdahale devam ederken yeni detaylar da gelmeye devam ediyor. Manavgat çöp tesisinde çıkan yangın, ormanlık alana sıçramadan söndürüldü i̇ha 06 temmuz 2021 salı, 13:59 güncelleme: Alacak verecek tartişmasi kan döktü. Sebebini yetkililer açıklayacak. ifadelerini kullandı. 06 temmuz 2021 salı 13:59. Mithat abakan/manavagat (antalya), (dha) antalya'nın manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesi katı atık ayrıştırma ve düzenli depolama tesisinde çıkan yangın ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alındı. Yangın, manavgat şelalesi'ne de 3 kilometre kadar yaklaştı. Saat 12.00'de başladi antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi. 3 mins · manavgat'ta yangin. Manavgat'ta 4 farkli noktada yangin. 2 hrs · manavgat'ta ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan yandı.

Antalya manavgat'ta dün öğle saatlerinde başlayıp, hızla yayılan orman yangınını söndürme çalışmaları sürüyor. Yangının ilk çıktığı noktaya 25, manavgat merkeze ise 4 kilometre uzaklıktaki mahalle jandarma… 3 ölü (16)manavgat'ın yeniköy mahallesinde başlayan ve büyüyerek 4 farklı noktada gün boyu ilerleyen yangına bugün de. Tarim ve orman bakani bekir pakdemirli, manavgat ve akseki yanginlarina iliskin, antalya manavgat yanginimiz kontrol altinda ancak gece saatlerinde akseki'de çikan bir yangin hala devam ediyor. Antalya manavgat'ta ülkeyi dehşete düşüren yangınlar nedeniyle 18 köy ve mahalle boşaltıldı;

Yrfaolmtnj Svm
Yrfaolmtnj Svm from www.batmangundem.com
Yangınla ilgili son durum hakkında bilgi veren manavgat belediye başkanı şükrü sözen, çok büyük yangın. Ajanslardan gelen son dakika bilgilerine göre, antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktada orman yangını çıktı. Antalya manavgat'ta ülkeyi dehşete düşüren yangınlar nedeniyle 18 köy ve mahalle boşaltıldı; Yangin manavgat şelalesi̇'ne yaklaşti videosu ve daha binlerce haber ile alakalı video mynet video'da Saat 12.00'de başladi antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi. Edinilen son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı. Tarim ve orman bakani bekir pakdemirli, manavgat ve akseki yanginlarina iliskin, antalya manavgat yanginimiz kontrol altinda ancak gece saatlerinde akseki'de çikan bir yangin hala devam ediyor. 32 yaşindaki̇ genç ölü bulundu.

Yangin büyüyor evrenseki,çolaklı,çakalderesi,hal mevkii ,sarılar.

Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor. Nnc medya i nnchaber.com is live now. Manavgat'taki büyük yangında 2'nci gün; Antalya manavgat'ta ülkeyi dehşete düşüren yangınlar nedeniyle 18 köy ve mahalle boşaltıldı; Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor. Manavgat'taki̇ yangin neden çikti, sabotaj mi kaza mi? Devlet hastanesinde ise ayakta hasta kabul edilmiyor. Türkiye, antalya manavgat'ta çıkan orman yangınına kilitlendi. Manavgat'tan gelen son dakika haberleri türkiye'yi üzüntüye boğdu. Antalya'dan eve dönen tatilciler yolun tek şeridinde uzun ku. Antalya'nın manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Yangın şiddetli rüzgar nedeniyle hızla yayılarak yerleşim yerlerine indi. 06 temmuz 2021 salı 13:59.

Posting Komentar

0 Komentar